Loading...

Wij zijn FEL, Experience Agency. En wij zoeken een Social Media Manager. Het grootste talent, de allerbeste, eentje met ambitie. Jij bent bepalend in de resultaten die onze klanten halen uit social media. Dus je kijkt door de bullshit van social heen en je weet hoe je Instagram en Facebook moet laten werken. Wil je mooie content maken en verantwoordelijk zijn voor de resultaten? Dan hebben wij een plek voor je. Vanaf 1 januari, maar eerder kan ook.

Over jou

Concreet willen we dat je een energieke verbinder bent; tussen de klant, filmers, bureaus, collega’s en iedereen die je meeneemt vanuit je netwerk om succesvol te zijn. Maar je creëert ook mee met het creatieve team. En bij voorkeur heb je copy vaardigheden. Maar je kennis van social is essentieel. Je volgt alle nieuwe ontwikkelingen op de voet en je weet wat werkt en wat niet. Je kent de media tactics op social en je houdt nieuwe toepassingen van Instagram en Facebook nauwlettend in de gaten. En je overtuigt klanten met deze kennis, zodat je ze hierin kunt meenemen.

Je weet wat de effecten zijn van social in een geïntegreerde campagne. Je werkt gemakkelijk samen met klanten en andere bureaus om de kracht van het merk optimaal te laten uitkomen. En er zit vooral een producer in jou. Iemand die mooi werk wil maken, iedereen daarbij betrekt en alles tot in de puntjes in goede banen leidt. Zodat de klant uiteindelijk zegt; voelt goed, lekker geregeld.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij zijn als bureau vooral een team. Naast prima salarisvoorwaarden bieden we een cultuur van hard werken en veel lachen. En we willen je graag meer vertellen over de context van deze functie en welke klanten eraan verbonden zijn. Je kunt gewoon een reactie droppen met CV of LinkedIn profiel, maar het staat je ook vrij om in de geest van deze job te reageren; met een bijzondere post, een video of een social visie bijvoorbeeld. We kijken ernaar uit.

Wij zijn FEL – Experience Agency

FEL is een team; gepassioneerd, betrokken en clever. Niet voor onszelf maar voor onze klanten. En voor de klanten van onze klanten. Strategisch, tactisch en creatief, zonder de bullshit van de hypes. Wij zijn de ‘makers’ die er alles uit halen wat erin zit.

We leven onze merken. In ‘the long and the short of it’. Consistent mooie dingen maken, versterkt met de korte termijn-impulsen van onvergetelijke ervaringen. Alles doelgericht.

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Mirjam de Groot via hr@fel.nl of 06-10 90 82 37.

* Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.